top of page

vr 09 feb

|

Son

Psoas weekend

In twee dagen laat Carla je stap voor stap kennismaken met een aantal Holistische Lichaamswerk-technieken om tot diepe ontspanning en de kalmering van het zenuwstelsel te komen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Psoas weekend
Psoas weekend

Tijd en locatie

09 feb 2024, 10:00 – 10 feb 2024, 17:00

Son, Sonniuswijk 42, 5691 PE Son, Nederland

Over het evenement

Leer via welke weg onveiligheid (trauma) in ons systeem opgeslagen wordt en  hoe dat uitwerking heeft op ons algehele welzijn, tot ziektes aan toe.  Door in de vertraging te gaan, en het natuurlijke ritme van je lichaam  weer te leren voelen en volgen, komt er verzachting en ruimte. Hierbij  kunnen niet dienende spanningen en trauma op een zachte en subtiele  manier vrij komen.

Wat gaan we doen? Carla  laat je in twee dagen stap voor stap kennismaken met een aantal  Holistische Lichaamswerk-technieken. Zo richten we ons op de kalmering  van de Nervus Vagus middels de Hello Body techniek, een zeer verfijnde  en specifieke aanrakingstechniek. Daarna maak je kennis met de soft  pulsing- in combinatie met de micro movement techniek. Deze maken  oer-eenvoudig ruimte en geven ook verzachting in het Fascia systeem,  waardoor alles weer beter kan gaan stromen. Ook brengen we verzachting  rondom de Psoas spier, de belangrijkste spier van ons lichaam - de kern  van vitaliteit, intuïtie en levensenergie.

Volg de wijsheid van het lichaam Tijdens  dit weekend gaan we de kennis van ons lichaam als een holistisch  systeem verkennen. De basis van holistisch kunnen leven. Carla zal een  visueel veld introduceren waarmee je een grondiger inzicht zult  verkrijgen in hoe klachten ontstaan door onveiligheid en overleving.  Daarbij is aandacht over hoe met name trauma's zich via  coping-mechanismes kunnen ontvouwen en ons belemmeren in ons leven en  lichaam.

Maak kennis met en laat je verwonderen door dit fascinerende lichaamswerk. En laat de wijsheid weer uit je lichaam stromen.

Ervaringen van eerdere deelnemers:

“De oefeningen die ik tijdens dit weekend heb geleerd hebben echt een  wereld voor me geopend. Nog steeds gebruik ik ze en merk ik dat het me  helpt om spanning los te laten en weer terug in een gevoel van  innerlijke veiligheid te komen. Dankjewel Carla!”

“De vertraging ingaan en de helft van de helft van de moeite doen in plaats  van harder werken en doorduwen, en op die manier juist méér bereiken,  dat heeft m’n ogen echt geopend.”

“Ik voelde me de eerste dagen na het weekend heel fijn en voelde zeker meer  ruimte. Ook is er boosheid los gekomen, sinds lange tijd - dus heel  bevrijdend. Ik voel dat ik nog dichter bij mezelf mag komen en al het  onuitgesprokene mag uitspreken en ook zachter voor mezelf mag worden.  Mooi cadeau, dankjewel!”

Dit  weekend vormt een introductie op de jaaropleiding ‘Holistisch Leven’,  maar kan ook los gevolgd worden. Kies je er na dit weekend voor om de  jaaropleiding te volgen, dan krijg je de € 350,- voor deelname aan dit  weekend als korting op het lesgeld van de jaaropleiding.

Data: 6 en 7 september 2024

Groepsgrootte: maximaal 12 personen

Locatie: Paulushoef, Sonniuswijk 42, 5691 PE Son

Prijs: €350,- (inclusief koffie, thee, snacks, 2x lunch en een uitgebreid diner buffet) Onze kok kookt dit weekend vegetarische gerechten van verse biologische producten uit onze eigen moestuin en de lokale markt.

Tickets

  • Psoas & Fascia Weekend

    € 350,00
    +€ 8,75 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page