top of page

vr 11 okt

|

Son

Introductie Hello Body methode

Aanraking - Herstel - Verbinding

Introductie Hello Body methode
Introductie Hello Body methode

Tijd en locatie

11 okt 2024, 10:00 – 12 okt 2024, 17:00

Son, Sonniuswijk 42, 5691 PE Son, Nederland

Over het evenement

Welkom op de Paulushoef.  De Hello Body-techniek is een zachte lichaamswerk-techniek door een afgestemde vertraadge stretch opent de fascia (bindweefsel), bij het los laten land je in je lichaam en ervaar je diep presence. Een trage, zachte maar diep doorwerkende bindweefsel techniek (fascia release) die je in diepe lichaamsaanwezigheid helpt te brengen. Dit maakt een gevoel van intense ontspanning en vertrouwen in je wakker. In deze natuurlijke staat van  zijn kan het lichaam zich verzachten en herstellen. Ervaar de knop van aan naar uit.

We starten deze interactieve dag, onder begeleiding van Carla van de Paulushoef, met de Hello Body-techniek. Na een heerlijk Paulushoef vegan diner van verse seizoensproducten, herhalen we de Hello Body-techniek.  Vooral wanneer je lichaam door de Hello Body-methode al zo ontspannen is geworden.   Je maakt kennis met deze methode door het ontvangen en onder begeleiding zelf te geven. Dan is er nog ruimte om na te praten, inzichten te bespreken en vragen te stellen.   Je bent van harte uitgenodigd om alleen te komen. Weet dat de Hello  Body-techniek in tweetallen wordt uitgevoerd, dus deze dag is ook een uitgelezen kans om samen met een vriend(in) of je partner te komen. Wij kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen!   Tijdens deze dag wordt je begeleid door:

- Carla van Overveld, beoefenaar van het holistisch leven, oprichtster  van centrum Paulushoef.  Datum: 11 en 12 oktober 2024 Tijd: vanaf 10:00 tot 17:00 uur (inloop vanaf 9:30 ) Kosten: investering € 320 incl.BTW p.p. dit is inclusief koffie/thee, snacks en een vegan diner van verse seizoensproducten. Locatie: Paulushoef – Sonniuswijk 42, 5691 PE Son

Tickets

  • Hello Body 11 en 12 oktober 20

    Introductie

    € 320,00
    +€ 8,00 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page