top of page

Hello Body 3-daagse voor Professionals

Een effectieve voorbereiding voor verbonden ademhaling.  

De Hello Body is een trage afgestemde lichaamswerk-techniek die erop is gericht om via het fascia de Nervus Vagus te ontspannen.

Je landt op deze manier in je lichaam en ervaart Deep Presence, een meditatieve staat van zijn die een vertrouwd en rustig gevoel geeft.

 

Met de Hello Body-techniek kun je als ademcoach met de adem sneller tot in de celkern komen, daar waar de kansen liggen voor een waardevolle ervaring. 

WhatsApp Image 2023-02-14 at 10.44.55.jpeg

Waarom de Hello Body-techniek voorafgaand aan een ademsessie?

Wanneer de aandacht al verlegd is naar het lichaam, krijg je makkelijker toegang tot de diepere inzichten vanuit het holistische systeem (ons hogere zelf). Daarnaast is er bij het toepassen van deze techniek voorafgaand aan een ademsessie minder kans op weerstand, angstige gevoelens en hoofdpijn.
 

Maak op deze introductiedag kennis met deze methode door het effect hiervan voor zelf te ervaren.

Wil je na deze introductiedag verder de verdieping in met de Hello Body-techniek?

Op 23 – 24 – 25 mei geeft Carla op de Paulushoef een Hello Body-techniek 3-daagse, waarin je leert om ook anderen hierin te begeleiden, zowel individueel als in een groep. Jouw ademwerk krijgt hierdoor meer waarde en verdieping. 

Informatie

Groepsgrootte: maximaal 20 personen

Datum: zaterdag 13 april

Tijd: 10:00 - 16:30

Locatie: Paulushoef, Sonniuswijk 42, 5691 PE Son

Prijs: €160,- inclusief koffie, thee, snacks en een uitgebreide lunch. Onze kok kookt dit weekend vegetarische gerechten van verse biologische producten uit onze eigen moestuin en de lokale markt.

Heb je verdere vragen over deze training?
Neem gerust contact met ons op.

bottom of page