top of page

Het Overgangsjaar

Ontgifting voor en springend door de menopauze

347642667_6247389922026920_4645162859215147532_n.jpg

Wat gaan we doen?

Kom naar de kennismakingsavond om te voelen of dit aanbod ook daadwerkelijk bij jou past.

 

En in het jaartraject zelf gaan we

De overgang is een proces van loslaten dat van je vraagt om de veranderingen door je heen te laten stromen en stil te staan bij wat er van binnen gebeurt. In die vertraging gaan we zakken, voelen en verfijnd luisteren naar ons lichaam. Tijdens dit jaarprogramma komen we met een vaste groep elke laatste dinsdag van de maand bij elkaar om dit samen te ontdekken en ontwikkelen.

Wat kun je observeren? Welk systeem heeft het nu moeilijk? Iedere vrouw ervaart dit anders, of je nu last hebt van hoofdpijn, je darmen, opvliegers, overprikkeling, stemmingswisselingen etc. Het gaat erom: kun jij leren voelen wat er in deze fase belangrijk voor jou is ? Wat voedt je? Wat is een betere keuze voor je lichaam? En wat wil losgelaten worden en wat mag meer aandacht krijgen? 

 

Maar ook: wat kun je aan elkaar geven? Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Samen worden we tijdens dit jaar wijzer door vertraging en het voelen via zachte aanraking, ontgiften, de wijsheid van elkaar en de natuur.

 

En ook al weten we dat de overgang langer duurt dan een jaar, na dit jaar kun jij uit de voeten en ook andere vrouwen  steunen om de juiste zelfzorg te geven om goed door deze fase heen te komen. Een fase die in onze cultuur op een hoger plan mag komen.

Kennismakingsdagen

Benieuwd of dit programma voor jou is?

Op zondagmiddag 10 maart en woensdagavond 13 maart verwelkomen we je graag op de Paulushoef voor een kennismaking en introductie van Het Overgangsjaar, waarin Carla uit zal leggen wat er inhoudelijk behandeld gaat worden en wat je kunt verwachten in dit programma. Ze zal je meenemen in een meditatie en een aantal lichaamswerk oefeningen laten ervaren, zodat je kunt voelen of dit is wat jij in deze fase nodig hebt.

 

Heb je interesse in Het Overgangsjaar maar kun je deze dagen niet en wil je wel graag meer hierover weten? Neem dan even contact met ons op.

 

Deelname aan de kennismaking kost €30 incl. koffie/thee en een snack. Besluit je uiteindelijk om mee te doen met de jaartraining? Dan krijg je de €30 van de kennismaking aan korting op het lesgeld van de jaartraining.

Jaartraining Het Overgangsjaar

Het Overgangsjaar start op dinsdag 26 maart en is een jaarprogramma waarbij we op elke laatste dinsdag van de maand een dag samenkomen.

 

Tijden lesdag:

10:00 - 17:00

 

Data:

26-03, 30-04, 28-05, 25-06, 30-07, (niet in augustus), 24-09, 29-10, 26-11, (niet in december), 28-01, 25-02

 

Groepsgrootte:

Maximaal 12 vrouwen

 

Kosten:

€ 1.600

 

Locatie:

Paulushoef, Sonniuswijk 42, 5691 PE Son

Meer informatie Overgangsjaar
bottom of page