IMG_7814.jpeg
IMG_0583_edited.jpg
DF2D863F-B368-4AD7-B477-843C25E9AEBD.JPG
E667E27E-47D1-4EF7-8089-C94F1FB6FFCE.JPG

Groepsruimte

De sfeervolle groepsruimte geeft een warm gevoel. Alle materialen zijn duurzaam en natuurlijk, er ligt een bamboe vloer, de muren zijn van leem en al het hout is hergebruikt. Dit zorgt voor een mooie eenheid. De oudste balken zijn al 180 jaar in de familie en de ijzeren spanten zijn nog met klinknagels opgebouwd.

De lemen muren, de vloerverwarming en de houtkachel zorgen voor een aangenaam klimaat op koude dagen. Door de karakteristieke ramen valt de ochtend- en de avondzon prachtig binnen.

Op hete zomerdagen blijft de ruimte koel door hoogte, isolatie, bomen (aan de zuidkant) en ventilatie. Er is een prettige akoestiek en een goede geluidsinstallatie.

De Paulushoef is er voor trainingen en retraites op het gebied van persoonlijk leiderschap, bewustzijn en leefstijl. De ruimte leent zich voor groepen tot maximaal 18 personen.

De keukenbar

 

Naast de groepsruimte is een keukenbar.

Het is met aandacht op elkaar afgestemd en op duurzaamheid uitgekozen veel materialen hebben hier een tweede leven gekregen. Het geeft een welkom gevoel en er is voldoende ruimte voor grotere groepen om te kunnen tafelen en eten.

Het terras

 

Het terras is gelegen aan de westkant van de boerderij. Een zonnig terras met een weids uitzicht op de zonsondergang. Op warme zomerdagen kan er in de schaduw onder de grote treurwilg gegeten worden.