top of page

vr 01 jul

|

Son

Open de liefdesbron in jezelf.

Maak onder professionele begeleiding in stilte de verbinding met jouw innerlijke en universele wijsheid.

Registratie is gesloten
Bekijk andere evenementen
Open de liefdesbron in jezelf.
Open de liefdesbron in jezelf.

Tijd en locatie

01 jul 2022, 15:00 – 03 jul 2022, 16:00

Son, Sonniuswijk 42, 5691 PE Son, Nederland

Over het evenement

We worden allemaal ‘zuiver’ geboren en hebben nog ongefilterd toegang tot alle kennis wijsheid die er in ons universum beschikbaar is. Tijdens onze opvoeding, opleiding en ons verdere leven wordt deze toegang en deze inzichten steeds verder vertroebeld zodat we uiteindelijk gaan vergeten dat we over deze kracht beschikken.

Met behulp van een unieke combinatie, van stilte, meditatie, mantra’s chanten, healing en (familie)opstellingen vergroot je de toegang tot jouw unieke ‘spirituele’ krachten en inzichten. Hiermee kun je je zelf helen. Onze retraites en programma’s helpen je bij ontwikkelen van inzichten, ontwaken, helen van het verleden of pijn in het heden en om meer zelfliefde te ontwikkelen.

Verbinding met jezelf, helen, life purpose 

De retraites en programma’s van MooiHeel helpen je om in verbinding te komen met je ware zelf en de universele bron waarmee we allemaal zijn verbonden. Doordoor kun je in het reine komen met je verleden om zou in jouw oorspronkelijke kracht de toekomst tegemoet te gaan.

  • Wil je meer VERBINDING met jezelf?
  • Ben je op zoek naar HELING?
  • Wil je inzicht in jouw levensmissie, jouw purpose?
  • Wil je jouw innerlijke kracht en toegang tot ‘de bron’ herontdekken?

We zitten in een grote verandering, een transitie naar een nieuwe tijd. Zowel collectief als individueel. Een van de belangrijkste hulpbronnen om hiermee om te gaan zit al in jezelf. Door naar binnen te reizen ga je ontdekken wat voor jou belangrijk is en wat er mogelijk nog in de weg staat om in vrede en vrijheid te leven. ‘Vrijheid en geluk dat zit van binnen’.

Door de verbinding met je hart te herstellen en weer te gaan leven vanuit hart & ziel krijg je weer toegang tot jouw uniciteit en ongekend potentieel.

‘Alles wat je nodig hebt in dit leven zit al in jou.’ Onze holistische Stilte retraite is als een warm bad dat je helpt naar binnen te keren, in een groter potentieel te stappen van wie je werkelijk bent en begrijpen wat het leven inhoudt. Een persoonlijke zoektocht naar ontdekkingen, heling en groei om nog meer te worden wie je werkelijk bent. Steeds een laagje afpellen van wat je hebt aangeleerd, wat je is verteld, overtuigingen laten afbrokkelen die niet meer bij jou horen. In verbinding komen met de bron, leven vanuit je hart en worden wie je werkelijk bent. Dat is het mooiste wat er is.

 

Holistische stilte retraite 

We maken onderdeel uit van bijzonder ingenieuze systemen zoals; het universum, quantumveld, aarde, ecosysteem, biologisch systeem, gezin, relaties, werk, etc.

Het is een ware kunst om deze systemen verenigd te houden in onszelf. Doordat dat geregeld niet lukt ontstaat ruis en raken we langzaam maar zeker ‘de kluts kwijt’, voelen ons niet verbonden of erger nog worden ziek en krijgen burnouts en dergelijke.

Om jezelf weer te verbinden met de bron en je ware zelf, weten wij dat een holistische benadering nodig is. Stilte is een waardevolle ingang en is slechts het begin. In onze holistische stilte retraite bieden wij een veilige en professionele plek om jouw helingsproces en persoonlijke ontwikkeling optimaal te stimuleren.

 Voor wie 

Deze ceremonie is geschikt voor iedereen die via een reis naar binnen inzicht wil krijgen in zijn/haar binnen wereld. Als je een stap voorwaarts wilt zetten in je leven en bereid bent eigen verantwoordelijkheid te nemen en te werken aan je zelf.

Je onderkent ‘de kracht van stilte’ én je weet van binnen dat om werkelijk te helen en te ontwikkelen meer nodig is. Je durft dit in een veilig en professionele omgeving aan te gaan.

Deel dit evenement

bottom of page