top of page

Koppelsweekend - Let it flow again

Ontgiften - Vertragen - Verbinden

Heb je in je leven te maken gehad met stress, trauma of angst? Dan is het mogelijk dat je levensenergie minder is gaan stromen, wat ook de reden kan zijn dat dit binnen je relatie een blokkade geeft. Met deze unieke training geef je samen de relatie een fijne, verdiepende boost.

We begeleiden je stap voor stap om afgestemd en vertrouwd elkaar op het diepste niveau te ontgiften met triggerpoints, bindweefsel en pulsing. Vanuit het diepst van je kern steun je elkaar zonder woorden en verwachting om het weer te laten stromen.

 

In mijn beleving kun je elkaar binnen een relatie geen mooier geschenk geven.

Leer dit doelgerichte en laagdrempelige aanbod in twee dagen op elkaar toepassen. Je ontgift en bevrijdt de levensenergie en vitaliteit. Dit vermindert ook direct pijn en stijfheid rondom het bekkengebied.

IMG_8182.jpg

Wat kun je verwachten?

Twee heerlijke ontspannende dagen waarin je echt iets nieuws leert, maar die ook voor jou en je partner zullen voelen als een wellnessweekend. We gaan de vertraging in, je leert nieuwe technieken toepassen, én we gaan samen heerlijk eten, een warme lunch van eigen bodem. Na een demonstratie ga je in tweetallen op elkaar de ontgiftings-technieken combineren, waardoor je een diepere laag kunt openen en verzachten zodat het weer moeiteloos gaat stromen. 

 

Dit is een weekend dat twee aan twee gegeven wordt. Je oefent met een vaste partner en leert de technieken zo op elkaar toepassen. Of je nu een stel bent, moeder-dochter, vriend(inn)en, dat maakt niet uit. Het gaat over de vertrouwdheid met elkaar, gezien we veilig begrensd (in ondergoed, toegedekt met fleece dekens) gaan ontgiften op de bovenbenen. Zo kun je dit met je partner ook na deze training op elkaar blijven oefenen, door de kracht van herhaling krijg je een optimaler en langer blijvend resultaat.

Informatie

Data:

13 & 14 juli

 

Tijd:

Zaterdag: 10:00 - 16:30

Zondag: 10:00 - 16:00

 

Kosten: €375 per persoon incl. koffie/thee/snacks en 2x lunch. Tijdens dit weekend kookt onze Paulushoef-kok vegetarisch met verse biologische producten uit eigen tuin en van de lokale markt.

 

Groepsgrootte: Er is plaats voor 6 tweetallen


Locatie: Paulushoef - Sonniuswijk 42,5691 PE Son

Meer info koppelsweekend
bottom of page