top of page
WhatsApp Image 2023-12-17 at 18.28.39.jpeg

Opleidingsaanbod

psoas.png

Leer spanning tot in de diepste kern uit het lichaam releasen

De Psoas spier, de belangrijkste spier van ons lichaam. Het vormt de kern van onze vitaliteit, intuïtie en levensenergie maar is tevens ook de plek waar in ons lichaam emotionele spanningen, gevoelens van onveiligheid en trauma worden opgeslagen.

Via een visueel veld zal Carla inzicht geven in hoe ons overlevingssysteem trauma vangt in de Psoas. Zo ga je de dieperliggende oorzaken inzien van hoe (chronische) klachten, pijn en ziektes ontstaan. Vervolgens leer je hoe je deze opgeslagen spanning tot in de diepste kern uit het lichaam kunt releasen en daarmee ontspanning en ruimte creëert. Dit zet het zelfherstellende vermogen van het lichaam aan en zorgt dat alles weer gaat stromen.
 

WhatsApp Image 2023-02-14 at 10.44.55.jpeg

Een effectieve voorbereiding voor verbonden ademhaling

Wanneer de aandacht voorafgaand aan een ademsessie al verlegd is naar het lichaam, krijg je makkelijker toegang tot de diepere inzichten vanuit het holistische systeem (ons hogere zelf). Daarnaast is er op deze manier minder kans op weerstand, angstige gevoelens en hoofdpijn.

De Hello Body is een trage, afgestemde lichaamswerk-techniek die erop is gericht om via het fascia de Nervus Vagus te ontspannen. Je komt uit je hoofd, landt in je lichaam en ervaart Deep Presence, een meditatieve staat van zijn die een diep vertrouwd en rustig gevoel geeft. Zo kun je met deze techniek met de adem sneller tot in de celkern komen, daar waar de kansen liggen voor een waardevolle ervaring.

Heb je in je leven te maken gehad met stress, trauma of angst? Dan is het mogelijk dat je levensenergie minder is gaan stromen, wat ook de reden kan zijn dat dit binnen je relatie een blokkade geeft. Met deze unieke training geef je samen de relatie een fijne, verdiepende boost.

We begeleiden je stap voor stap om afgestemd en vertrouwd elkaar op het diepste niveau te ontgiften met triggerpoints, bindweefsel en pulsing. Vanuit het diepst van je kern steun je elkaar zonder woorden en verwachting om het weer te laten stromen. In mijn beleving kun je elkaar binnen een relatie geen mooier geschenk geven.

Leer dit doelgerichte en laagdrempelige aanbod in twee dagen op elkaar toepassen. Je ontgift en bevrijdt de levensenergie en vitaliteit. Dit vermindert ook direct pijn en stijfheid rondom het bekkengebied.

Ontgiften / vertragen / verbinden

IMG_8182.jpg
bottom of page