top of page
IMG_5427.jpeg

Boekingen

De Paulushoef is geschikt voor circa 8 tot maximaal 18 personen. Er zijn in totaal 18 slaapplekken gecreëerd. Voor retraites zijn we geopend gedurende de zomermaanden van mei tot en met september. Dagtrainingen kunnen het hele jaar door plaatsvinden. 

 

Tijdens midweken kunnen ook groepen kleiner dan 8 personen reserveren. De weekenden zijn gericht op groepen van 8 of meer personen. 

 

Tijdens een groep zullen er geen andere groepen aanwezig zijn. 

Het trainingsaanbod gaat vooral over aardse zaken,  leefstijl, voeding, massage en lichaamswerk. Bewuster leren voelen wat jou lichaam te zeggen heeft. 

Onze focus ligt minder op spirituele groei en geloofsovertuigingen.

We willen een grotere doelgroep aanspreken die in vertrouwen en veiligheid haar/zijn lichaamsbewustzijn kan vergroten en ontwikkelen.

Groepsverblijf is inclusief gebruik van alle ruimtes op de locatie, de eetzaal, de woonboerderij, de groepsruimte en de tuin. Je kunt zelf koken of via ons het eten laten verzorgen.

 

Het is belangrijk dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid neemt tijdens zijn verblijf. Helpen met schoonhouden van algemene ruimten, zorgen dat alles netjes blijft voor elkaar.

 

Op aanvraag sturen we je de prijzen en de algemene voorwaarden. Indien interesse voor specifieke data geef dit dan ook aan ons door. 

bottom of page