top of page

vr 01 dec

|

Son en Breugel

2-daagse training Holistisch Systeem

Tijdens deze intensieve tweedaagse training verdiepen we de kennis van ons lichaam als een holistisch systeem.

2-daagse training Holistisch Systeem
2-daagse training Holistisch Systeem

Tijd en locatie

01 dec 2023, 09:30 – 02 dec 2023, 17:00

Son en Breugel, Sonniuswijk 42

Over het evenement

Holistisch systeem

Tijdens deze intensieve tweedaagse training verdiepen we de kennis van ons lichaam als een holistisch systeem. Carla zal een visueel veld introduceren waarmee je een grondiger inzicht zult verkrijgen in hoe klachten ontstaan door onveiligheid. Daarbij zullen we specifiek bespreken hoe met name trauma's, zich via coping-mechanisme kunnen gaan ontvouwen in ons leven.

Deze inzichten en kennis zullen helpen om helderheid te krijgen in zaken zoals verslavingen, chronische gezondheidsproblemen, mentale aandoeningen en gedragsstoornissen.

Door dit veld visueel te maken wordt het een inzichtelijke beleving waardoor je moeiteloos klachten gaat zien als signaal van ons lichaam, wat ons iets te vertellen heeft. Mogelijk ervaar je direct meer compassie voor jezelf en de ander.

Na dit weekend zul je in staat zijn om vanuit een nieuw perspectief klachten en schaduwkanten te benaderen. De wereld in jezelf en om je heen zal mogelijk veiliger gaan voelen door deze ‘gewijde’ kennis. Dit is steunend om blijvend herstel te bevorderen.

Dit verdiepende weekend richt zich ook op lichaamswerk in het bijzonder op de ‘Hello Body’ techniek en de Blauwdruk methode. Met de Blauwdruk methode ben je in staat om in slechts 20 minuten de kern van je lichaam te bereiken. Het is een bijzonder doeltreffende methode om op celniveau te openen, zodat je energie weer vrij kan gaan stromen. Door de combinatie van aanraking en het stellen van de juiste vragen op het juiste moment zal jouw persoonlijke blauwdruk helder worden en zich ontvouwen.

Datum: 1 en 2 december 2023

Locatie: Paulushoef, Sonniuswijk, Son

Groepsgrootte: maximaal 14 personen

Prijs: €380,00 (inclusief koffie, thee, snacks en lunch)

Indeling opleidingsdagen

Dag 1:

  • ‘Hello Body’ techniek
  • Theorie holistisch overlevingssysteem

Dag 2:

  • Verdieping ‘Hello Body’
  • Blauwdruk methode

Aanmelden

Direct aanmelden kan via: info@paulushoef.nl

Wil je meer weten? Dan kan je Carla bereiken op: 06 546 455 13

Deel dit evenement

bottom of page