top of page

zo 27 aug

|

Son

Bewuster eten maakt blij

Kom samen met ons een dag landen in je lichaam op het land van de Paulushoef. Door mindful te proeven en intuïtief verse ingrediënten te kiezen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Bewuster eten maakt blij
Bewuster eten maakt blij

Tijd en locatie

27 aug 2023, 10:00 – 17:00

Son, Sonniuswijk 42, 5691 PE Son, Nederland

Over het evenement

Kom samen met ons een dag landen in je lichaam op het land van de Paulushoef. Door mindful te proeven en intuïtief verse ingrediënten te kiezen. Doe inspiratie op in het creatieve kookproces. Laat je op fysiek en energetisch niveau voeden en inspireren. Leer je intuïtieve power praktisch aan te spreken. En geniet met elkaar van gezonde gerechtjes en bijzondere smaak combinaties.

Wij geloven in een vrije, niet-dogmatische manier van eten en leven. Meer afgestemd op wie jij werkelijk bent en wat jij daarin nodig hebt. Eten volgens het seizoen is daarin de rode draad. We willen je laten proeven aan de basisprincipes van intuïtief koken. We nemen je mee de moestuin van Paulushoef in. Je krijgt inzichten over eten met de seizoenen, creatief, gezond en plantaardig koken en bewuster proeven. Hierdoor leer je beter naar je lichaam te luisteren. Hoe zou het zijn als je van onze proeverij meer energie krijgt? En veel meer genot en verbinding met jezelf ervaart? Na deze dag kan je vol inspiratie, inzichten en praktische tips met (nog) meer plezier thuis zelf aan de slag gaan. Wat kan je deze dag verwachten? Je komt weer helemaal in verbinding met jezelf en je lichaam Je krijgt inzichten over hoe je beter met je lijf kunt communiceren Je leert bewuster kijken, ruiken en proeven Zintuiglijke rondleiding door Carla’s moestuin op de Paulushoef Je gaat keuzes maken vanuit afstemming op jouw behoeften Kookdemo met Lie in de tuin onder een boom Je maakt een gerecht buiten in de tuin Lekker eten en relaxen in een hangmat De tijd en ruimte voor JOU! Over Lie en Carla Lie en Carla ervaren geluk en flow in de keuken. Ze gaan uit het hoofd en in het lijf. Het creatieve kookproces komt bij hen moeiteloos op gang, waardoor de meest lekkere gerechten ontstaan in het moment. Daar nemen ze je in mee. Op deze manier koken geeft geluk, voldoening en een sterke verbinding met jezelf en anderen.
 Lie is intuïtief kok, kook en eetcoach, en host van de BewustSmakers podcast. Ze brengt creatieve en intuïtieve kookprocessen in beweging. Haar enthousiasme zal jou meenemen in haar wereld van productverwondering en recept ontwikkeling. Wat is er, hoe kan je de ingrediënten tot uiting laten komen en waar word je blij van? Door haar inspiratie zal jij jouw kwaliteiten in de keuken spelenderwijs ontdekken. Carla is de initiatiefnemer van Paulushoef. Ze is een gepassioneerde vrouw, ze heeft een talent om, zowel de nuchtere als spirituele zoeker te laten landen in het lichaam. Een kans om beter te luisteren naar de signalen van ons lichaam, oer eenvoudig. Samen met een team verbouwen ze eigen groenten en bloemen. Ze heeft enthousiasme voor gezond, creatief en smaakvol koken. Wat? Bewuste Proeverij en Kook-creaties op Paulushoef 
Waar?
 Op de Paulushoef, Sonniuswijk 42 in Son en Breugel 

Wanneer? 3 losse data voor meer mogelijkheden 
25 juni van 10:30 (10:00 inloop) – 17:00 uur. 15 juli van 10:30 (10:00 inloop) - 17:00 uur. 27 augustus 10:30 (10:00 inloop) – 17:00 uur. Met wie? 
Lie Hoogenberk van @freedomkitchen, Carla van Overveld @paulushoef.nl 

 Kosten: 
€125 Disclaimer: dit is géén gewone kookworkshop dag! Het is echt een dag om te ontdekken waar jij blij van wordt als het over gezond en creatief koken en eten gaat. Wil je meer weten over ons? https://www.paulushoef.nl https://freedomkitchen.nl

Tickets

  • Bewust eten maakt blij

    € 125,00
    +€ 3,13 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page