top of page

di 19 jul

|

Son

Divine Union

Registratie is gesloten
Bekijk andere evenementen
Divine Union
Divine Union

Tijd en locatie

19 jul 2022, 10:00 – 21 jul 2022, 10:00

Son, Sonniuswijk 42, 5691 PE Son, Nederland

Over het evenement

☆De eeuwige dans tussen de zon en de maan☆

De goddelijke belichaming van de zon en de maan, het yin en yang, het donker en licht in jou en mij, zoals dit in iedereen te vinden is.

Het samenbrengen en bekrachtigen van het vrouwelijke en het mannelijke in onszelf. Balans is wat we zoeken, waardoor er eenheid ontstaat en een gevoel van bliss en genieten aangewakkerd kunnen worden in ons. De vereniging en overvloed die de zomer en de natuur in deze tijd van het jaar zo prachtig vertegenwoordigen.

Divine union retreat gaat over het uitbalanceren van onze mannelijke en vrouwelijke energie, het belichamen en op aarde brengen van onze spiritualiteit om zo naar een gevoel van eenheid te komen.

We maken contact met de heiligheid in onszelf en alles om ons heen via elementen vanuit Tantra, Yoga en Sjamanisme. Je kunt een deep dive verwachten in jezelf ondersteunt door een groep van gelijkgestemde mensen.

We maken een ingang naar onszelf en de ander via ceremonies, rituelen, workshops, yoga en dans. Hierbij duiken we in Tempel-tradities waarin we mannen en vrouwen 1 middag apart nemen en volledig in hun oorspronkelijke kracht brengen. In de avond komen man en vrouw weer samen tijdens een ritueel, om het heilige huwelijk van mannelijke bewustzijns- & daadkracht energie en de vrouwelijke gevoels- & creatiekracht te vieren en te eren.

We kijken wat deze masculine- & feminine energieën betekenen in ons zelf en hoe we hiermee in balans komen.

Deze dagen staan in het teken van de nieuwe wereld waarin we volop mogen genieten, expressie geven aan onze ware gevoelens en de harmonie opzoeken in alles in onszelf en om ons heen. De heerlijke luxe locatie hoort daar ook bij, waar we heerlijk verzorgd worden met eten en al onze zintuigen laten prikkelen.

Plezier en genieten verhogen onze frequenties en sluiten helemaal aan op de natuur in onszelf en om ons heen.

Heb jij de behoefte om even uit jouw dagelijkse omstandigheden te stappen en je te laten meenemen in een magische reis naar balans in jezelf?

Dit retreat is geheel verzorgd, inclusief overnachtingen op een prachtige plek & eten. Helemaal ontvangen, jezelf verwennen door je te laten meenemen in deze reis naar binnen.

Heb je al iets van ervaring op bewustzijnsgebied zoals, yoga, meditatie, vrije dans of andere workshops of trainingen? Dan nodigen wij, Marc & Toermalijn, jou graag uit op deze fantastische reis en beantwoorden wij graag eventuele vragen voor jou die op mochten komen. Wij vinden het allebei belangrijk dat wat wij aanbieden aansluit op waar jij nu staat in je leven en ook behoefte aan hebt. (We bieden een korte belafspraak aan om hierin af te stemmen en in te ondersteunen)

Je bent welkom, in al je kleuren!

Deel dit evenement

bottom of page